19.36 - jag ha verkligen bildbrist just nu, men ska ändra på det!

Vart tog denna dag vägen? Klockan är ju för sjutton redan halv åtta! Men det har vart en ganska så bra dag iallafall, trots att jag känt mig väldigt krasslig. Hostan är inge vidare bra och täppt som bara den i näsan. Men inte sitter jag hemma och trökar för det, NEJ! Åt andra hållet för sjutton! :)

Dagen började med att vi fick skjuts till stan, sen gick vi runt på marknaden, sen gick vi till kupolen, gick till Vallen och sen gick vi hela vägen hem. Gu så jag och Hanna är hurtiga! ;) Är verkligen heeelt slut. Så jag siktar på att komma i säng redan runt halv tio. Tror ni jag lyckas? Det återstår att se. Men innan dess har jag en hel del att fixa med. Bla göra rent en väska, duscha (hårinpackning och grejer!) packa väskan inför imorgon och lite sånt där allmänt trök-göra. Men det är väl bäst att jag sätter fart innan det blir alldeles för sent. Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0