22.09 - å herregud

Sitter här och är helt tagen utav Andra Avenyn!!! Det ska inte vara Kim nå!! :-( Åå jag dör verkligen om det är så som jag har hört att de ska sluta den 5 maj? Inte bra inte bra!!!

Jaja sitter duschad å klar i sängen och ska strax luta mitt dunkande huvud mot kudden och sova några timmar. Imorgon bitti ska vi till Hushagen och kolla på gymnasium, vilket ska bli ganska kul, eftersom jag ska (som det ser ut nu) gå Hotell & Restaurang. Och det har dom på Hushagen. Så det ska bli kul. Annars så slutar jag 10 över två, och då åker jag hem och pluggar tyska, sen kilar jag iväg på träning klockan sex? Sen åter igen plugga tyska sen är det bra på tv:n från åtta till cirkus 10. Jaa duscha och äta å allt det där ska jag också hinna med. Vi får se hur mycket bloggning jag hinner med imorgon. Uppdaterar så mycket jag kan. Så vi hörs imorgon! Pussnattigottisov!!
























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0