23.46 - godnatt

Klockan börjar dra iväg. Jag ska gå och duscha och sen hoppa till sängs. Ska bli otroligt skönt och inte behöva gå upp klockan sju och åka till skolan. Försov mig imorse gjorde jag också, och det ska bli otroligtskönt att det inte finns nån risk för det! ;)

Imorgon ska iallafall jag och min mamma åka in till Falun för lite shopping. Ta en fika och bara mysa. Skönt! Om jag får med mig något hem så kan jag visa det på söndag blir det nog. För på kvällen ska jag och massa brudar hem till Julia för att grilla och ha det mys, jag sover även över där! Sen så på söndag har jag match. Vi får se om jag kommer kunna va med eller inte. Beror på hur jag mår vill säga. Men jaja jag ska väl hinna uppdatera något innan jag sticker iväg imorgon. Sov gott så hörs vi imorgon på eftermiddagen. Puss!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0