15.36

Måndagen har nu gått. Iallafall skoldagen. Vart rätt seg idag eftersom jag gick upp så tidigt! Men de vare lätt värt, Sverige vann ju med 3-0! :-D Hihi.

Ska till löket om ungefär en timme och 20 min. Så är senast hemma runt nio. Då ska jag väl duscha som vanligt sen tänkte jag sätta mig och börja kolla igenom musik häftet. Har prov snart i det och jag är verkligen kass på musik. Jaja imorgon börjar jag kvart över åtta tror jag? Och vi har nån jädrans tema-dag. Vet inte alls när jag slutar men sen vid fem så jobbar jag och Ebba på löket. Så inte mycket till uppdateringar varken idag eller imorgon. Men jag tror att jag kommer hinna innan jag åker till löket imorgon iallafall. Så vi hörs väl imorgon då! Sköt om er tills dess! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0