18.33 - så typiskt mig

Blev inget bak idag. När jag kom på att det behövs kaffe blev det för jobbigt! Haha jag gick ner till min bror som har sån superduper skön soffa och en bra tv och kollade, och gissa vad? Jo jag somnade. Precis som alltid! Så jäkla typiskt mig.

Och efter det så har jag kollat lite på film och bara tagit det lugnt. Nyss va min morbror förbi, så satt och pratade med dom också. Sen hade min kära mamma köpt munkar och donuts, super gott. Ikväll blir det väl Let's dance (-.-!!!!) en stund iallafall, tills jag tröttnar ungefär efter 10min. Får väl klirra igång en film eller nåt då. Är riktigt sugen på chips och ostkrokar/ostbågar. ÅÅÅ kan klockan bara bli åtta eller? Ha en superduper fin fredagskväll. Vad ni än gör, så va rädd om er! :) Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0