inte bra

har sovit som en stock inatt känns det som. har sovit ungefär 12h och en halvtimme iallafall vilket var väldigt välbehövligt måste jag då säga. men trots de känner jag mig inte alls nå pigg, har bara legat i sängen och kollat på film hittills. känner mig konstig i halsen och känns som att jag håller på att bli sjuk. ååå jag har verkligen inte tid med det!
ska iallafall snart gå upp och duscha och göra mig "fin" för jag ska på kalas ikväll hos mina kusiner! :) blir där hela kvällen så det blir väl kanske inte så mycket till bloggning idag heller. + att jag känner mig krasslig. men jag kan väl försöka blogga så mycket tills jag åker! :) lägga in en dagens och lite så. det blir jätte bra. ha det bra tills vi hörs om en liten stund igen! :) puss mina underbara!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0