-en annan del av köping!

kom precis hem.. ska väl duscha och sånt snart tror jag. iallafall innan en annan del av köping! ska ni se det?! de kommer jag sitta och glo på ikväll iallafall. tycker dom är så himla mysiga! :-) det ska bli riktigt kul och sen "hur det har gått" eller vad man ska säga, för de va ju ett tag sen sist ;)

sen efter de ska jag väl så småning om sova.. ska försöka somna tidigt ikväll och komma upp tidigt imorgon bitti då jag även ska träffa denice!!! :-D har verkligen saknat henne, va jätte länge sen jag träffade henne precis som dom flesta. hehe. vet inte riktigt vad vi ska hitta på, om vi ska ut på nåt eller om vi bara stannar hemma och glor på film och chillar in sista dagen eller om vi kanske drar till gymmet? nej jag har ingen aning. de visar sig. (som vanligt hehe) äh har inget mer å skriva så vi hörs.. puss /stenis

haha min bebbbis(LL) snygg bild jag vet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0