duktigt

hejsan! kände bara att jag måste blogga en gång till idag. just nu ligger jag i min säng nyduschad och helt slut. ska bli sååå skönt och sova. men innan dess ska jag läsa igenom lite so. har typ som ett prov imorgon. känner mig inte på det bästa plugg humöret, men det är saker som måste..

kommer ni ihåg att jag skulle testa med att skriva upp kvällen innan vilka läxor och andra saker som måste gå före och göras i en bok? jag tycker det är en ganska så bra grej, får se bara hur länge jag håller i det. men det känns liksom så himla skönt på kvällen när alla punkter är struka och jag kan sova så gott så gott! nu tror ni säkert att jag är värsta planeraren eller så, men jag är raka motsatsen! den här boken jag nu börjat skriva i är lite mer som en kom-ihåg sak eftersom jag är extremt glömsk och tappar bort läxor och ja jag vet inte allt vad det är. men har man det uppskrivet så är det ju helt perfekt och man kommer ihåg det! :)

nej nu kan jag inte sitta här längre nu stänger jag av datorn sen läser jag igenom frågorna och försöker minnas & komma ihåg. (precis det som jag är så bra på) sen skriver jag upp nya punkter sen lägger släcker jag lampan och soooover! åå bara ordet får mig att blunda! så godnatt mina underbara fina vänner! puss och vi hörs imorgon!♥♥

föresten en sista sak! fredag imorgon, vet inte vad som händer. ska väl ut på något säkert. men blir nog inte så sent så jag bloggar väl på imorgon kväll. för mamma frågade mig om jag ville följa med till gävle på lördag. har inte bestämt mig ännu, men som det lutar åt just nu följer jag med. men mer om det imorgon! puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0