hej, hejdå

första skoldagen avklarad. puuuh hur satan ska jag orka med ett halv år innan sommarn å de kommer?! huua mig jag är redan helt trött på skolan.. jag som verkligen ska satsa nu på skolan! vilket betyder att jag troligtvis inte kommer blogga så mycket, under veckorna alltså.. vi får se hur det blir med helgerna.

va ju somsagt och tog andra gardasil eller vad den heter. å vad det gör ont i armen! usch usch. inte kul inte kul! men som tur är har jag bara en kvar. vilket känns skönt eftersom den gör skit ont tycker jag! och jag bryr mig fan inte om andra inte tycker det. jag tycker det iallafall.

det här blir de första och sista inlägget för idag. ska jobba på löket ikväll med ebba! :) kommer hem någon gång efter nio kanske, och då ska jag hoppa in i duschen och sen sova. eftersom jag knappt sovit något inatt får de bli så helt enkelt. men ha en fin fortsatt tisdag mina vänner! :-)♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0