hej igen

nu är jag "klar" för kvällen.. eller ja packa ska jag också göra, men de tar jag lite senare! :) har iallafall fått tillbaka min dator nu, äntligen. på tiden.. kanske ska klicka igång någon film sen innan läggdags, men jag kan säga redan nu vilken de blir, hehe.. new moon♥ alltså jag älskar verkligen dom filmerna. och jag tror absolut inte jag är ensam om det, eller jag vet. heh.

åker somsagt till stockholm imorgon bitti. därför blir de ingen bloggning förns tisdag kväll om jag hinner. men något mer idag hinner jag med, klockan är ju bara tio över åtta än sålänge! :) nej nu ska jag fixa naglarna. vi hörs lite senare! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0