jämt jämt,

jaa hur tusan kan det vara möjligt att jämt blir jag förkyld när jag ska göra något riktigt kul?! jääämt. men det ska inte få förstöra min dag imorgon. jag ska proppa fickorna fulla med näs-spray, alvedon och liknande saker. för imorgon ska jag ha hur kul som helst! och inget ska få förstöra det! :)

nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det bed time för min del. ovanligt tidigt, men välbehövligt eftersom att jag gick och la mig i min säng vid tolv och jag ska upp tidigt imorgon!

förövrigt så har jag haft en ganska så lugn men kul kväll. mycket kortspel och skratt blev det iallafall :) rätt så skönt faktiskt. :) nej nu ska jag sluta babbla. hör av mig efter duschen igen! :)


Hej så länge! :) ♥

Kommentarer
Postat av: Jossan

haha vilken skön bild ! :)

2010-01-24 @ 13:20:43
URL: http://joussaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0