sjukt..

nu har jag kopplat in min stationära dator, och så sitter jag och lyssnar på så sjukt gammal musik. och jag kan säga att de är huuur mycket minnen som helst som kommer upp ur mitt huvud just nu. fan vad jag saknar alla sommar minnen. helt sjukt! sen sitter jag även och kollar på gamla bilder sen sjukt länge sen! alltså shit vad man glömmer bort fort! men de är så sjukt kul att kolla lite "tillbaka i tiden" om ni förstår vad jag menar.   

nej usch! nu kom jag till 6B bilderna. jag får nästan tårar i ögonen. heeeelt sjukt vad jag saknar er!det är 1,5 ÅR sen vi sågs sista gången det är fan hemskt! åååå vad jag vill ha tillbaka den klassen nununununununu!!!

äh ska fortsätta kolla lite mer bilder nu. ha det fint! later♥

HAHAHA den här bilden är från när vi va på cup och så fick man testa sånna där kläder och den där hjälmen va jätte tung! hahah

Kommentarer
Postat av: sanna sundström

ja 6B tiden, vill vi ha tillbaka NU!!!!.

fan saknar det som fan :(

2010-01-09 @ 05:03:43
URL: http://ssssssanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0