tisdag och tomt på blåbär.

hemma från skolan och nyss ätit. humöret på topp! :) hehe en helt vanlig tisdag alltså! ;) tänkte faktiskt dra ihop en blåbärs paj, men som vanligt va det slut på blåbär!!! :-( så de fick bli en fet tallrik med spagetti och köttfärssås istället! muuumma! :)

om cirkus en timme och 20 min ska jag dra på mig jackan och skorna och gå till löket. ska somsagt jobba där ikväll. så är väl hemma runt nio igen? ja då lär jag duscha och packa väskan innan paradise! sen ska jag sova. eftersom jag försov mig imorse! STARKT JOBBAT AMANDA STEN. kom iallafall bara 20min försent. inte för att de är bra, men ändå helt okej med tanke på att jag vaknade 1h och 20 senare än vad jag egentligen ska göra..

orkade inte med engelskan igår heller, så det får väl bli imorgon. lika så med bilderna, internet va hur jäkla segt som helst, så ni får dom förhoppningsvis imorgon! :) nu tänkte jag fixa en dagens, så vi hörs snart igen! puss♥

hann med bara några eftersom det var hur segt som helst, här har ni en, resten får ni nog imorgon! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0