torsdag vare va?

är det torsdag idag eller är det onsdag? jag tror de är torsdag. man blir ju helt dagvild av att vara ledig! ska faktiskt bli lite skönt att få ordning på saker och ting nu när skolan börjar om några dagar.. men otroligt drygt också att inte kunna ta dagen som den kommer, inga måsten och kunna sova ut riktigt på morgonen. och framförallt inte behöva lägga sig tidigt. och inga läxor. ja de finns nackdelar och fördelar.

har inte gjort något alls idag. bara setat och tagit det lugnt. imorgon ska jag kanske försöka få med mig någon till kupolen, skulle behöva ett par svarta jeans. och har man tur kan man hitta några till ett riktigt bra pris. men då gäller det att vara där i tid och ha ögonen öppna ;)  men vi får se om de finns någon som är ledig imorgon! ;)
imorgon ska jag också försöka gå upp senast 9!! hehe om jag lyckas är jag otroligt duktig. men jag måste faktiskt lägga mig i tid på fredag kväll eftersom jag har samling 8 på lördag morgon, eftersom jag har SM-kval! :) ska bli så otroligt kul! :D

nej nu ska jag äta mat. är hungrig som en varg!! :-) hehe men somsagt later.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0