20.31 - mycket man vill ha, ha och haaaaa!!

Nu har jag precis tryckt i mig en halv kebab pizza så jag är äckligt mätt! Fan jag hatar att va så här proppmätt! Haha och pizza är ju inte det nyttigaste om vi ska vara sånna. Men jag ska njuta nu på sommarlovet. Och sen när skolan kör igång igen så ska jag ta tag i det på riktigt och inte äta massa onödigt skit! Bara på helgerna!!
Vad gör ni annars då? Själv sitter jag och kollar lite på kameror. Jag har kommit fram till att jag behöver en kamera. Verkligen. Och jag fyller ju år den 17 september, så det får nog bli en då. Det är två saker jag önskar mig, en vet jag att jag kommer att få. Eller, alltså jag vet att jag får göra det, och det är att pierca mig. Och det är ju inte sådär jätte dyrt, så jag ska göra det, och sen passar det ju jätte bra nu när jag fyller år på hösten, då kan man ju iallafall inte bada. :) Och sen va det ju det där med kamera, hur roliga är mobilbilder egentligen? Inte ett dugg! Så en billig, men helt okej bra kamera får det nog också bli. Så bäst man börjar kika runt i tid. Så man vet vad det är man vill ha sen när det väl gäller. En ny mobil skulle ju heller inte sitta helt fel, men min funkar och den är liksom "bra" så den får duga så länge! En ny bärbar dator skulle också behövas, och sen vill jag färga håret mörkbrunt igen, men vet inte, jag kanske ångrar mig? Jaaaa det är mycket jag vill, när jag blir 15 ska jag söka jobb på Max eller vafan som helst! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0