11.32 - ont, ont & ont

Hej! Vaknade för ungefär en timme sen. Har så sjuukt ont i ryggen så jag kan knappt röra mig känns det som. Jag har hela ryggen full med muskelknutar och det gör så ont så ont! Jag måste verkligen gå till en sån där som trycker ut, men jag vet inte om jag vågar eftersom jag har hört att dom använder nålar(?) Men det är inte kul att ha ont kan jag säga.

Har bara ätit en apelsin hittills. Så ska gå och stoppa i mig lite frullis nu då. Sen ska jag klä på mig och fixa lite. Får se om jag ska gå till farmor när jag är klar eller om jag väntar på mamma och pappa. Beror på hur jag mår. Men hör av mig snart igen mer exakt hur min dag ser ut. Hoppas ni mår bättre än jag!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0