14.00 - apelsin & svenska uppgift

Sitter nu i köket och bara kikar runt lite. Har duschat, fixat mig och min kusin har nu kommit också. Klockan tre ska vi till min farmor och få mat. Magen börjar redan kurra! Hahah kanske ska ta mig en apelsin? Japp så får det bli. Efter vi ätit åker jag hem med min kära broder, sen ska jag iväg med Hanna, vi ska köpa Ben's♥ Shit är verkligen sugen!! :) MUUUUMS va gött de ska bli! :) Sen kommer min mormor hit vid sju, & jag kommer hem senare. Men då ska vi väl kolla på tv och bara ta det lugnt. Sen sova och sen är det lördag.

Justfan, nu kom jag på att jag har en inlämnings uppgift på svenskan som egentligen skulle vart inne för en vecka sen, men vi fick lovet på oss! Den ska jag fixa nu när jag ändå inte har nåt för mig. Vi hörs om en stund igen mina fina! Hej så länge. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0