14.52 - har jag allt med mig tro? bäst att höra med mamma!

Nu mina vänner är det endast två få timmar kvar tills jag åker på läger med konfirmationen. Jadu, det ska bli spännande å se vad det egentligen är jag har gett mig in på. Men det återstår och se, kanske är helt försöd när jag kommer hem på söndag! Hahah nejdå.

Packningen börjar närma sig sitt slut, men jag är ändå inte helt klar. Jag vet att jag glömt något, men kan inte riktigt sätta fingret på vad, eller så är det bara jag som är ute och virrar nu igen. Hoppas iallafall jag kommit ihåg allt, godiset är ju iallafall nerpackat så jag överlever nog! Haha. Denna fredag i övrigt har varit rätt så seg, men på nåt vis har det gått fort iallafall. Ska bli kul att komma bort en helg med bara vänner. Men nu ska jag nog lägga mig och kolla på Vampire Diaries som jag inte sett ännu. Efter det måste jag höra med mamma om jag har allt med mig (haha, det gör jag alltid, annars har jag garanterat glömt något! Min mamma har sten-koll på läget jämt, och tur är väl det!) Helvetes jävla bananer! Min migrän medicin är spårlöst försvunnen. INTE BRA, INTE BRA!

Känner mig lite smått galen, vet inte vad det är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0