20.17 - jag ber om ursäkt, men det är så typiskt mig.. ;)

Förlåt, men jag fastnade framför tv:n, jag kan inte fixa bilderna idag tyvärr. Kameran är paj, får fixa det till imogon/helgen. Hoppas det är okej! Skjortan finns på gina's hemsida, men jag väntar så tar jag kort på den själv istället.

Tänkte dra lite snabbt hur min helg ser ut, efter att jag slutat klockan tre går jag till mamma (som jobbar på det stället jag praoar på fast inte i restaurangen) och så får hon skjutsa hem mig, sen vid fem möter jag upp Hanna på löket, hon jobbar där. Ev. Axel också, och nån mer säkert. Sen kilar vi vidare ut på något annat. Jag vet inte än, men nåt bus och skoj blir det nog. :) Lördagen har jag inte den blekaste om. Det tar vi då. En dag i taget eller hur var det? Jaja nu ska jag ta mig nåt att äta som jag inte gjort än.. Sen hoppar jag in i duschen och sen ska jag sooova, är verkligen sjukt trött och jag ska upp super tidigt för jag måste åka med mamma tidigare annars kommer jag inte dit nå. Jaja så nu vet ni det. Om vi inte hörs imorgon efter "jobbet" så hörs vi säkert på kvällen. Och isåfall HA EN SUPER FIN FREDAG!! :) puss♥

Nu ska jag plåstra om min tumme jag skar idag.. :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0