22.37 - förlåt, förlåt, förlåt. / har verkligen fullt upp

Jag är så hemskt ledsen, men som ni märker ta mitt underbart roliga liv allt för mycket tid just nu så jag hinner inte med bloggen för 5 öre. + skolan jag lovat att börja satsa på, nu ska jag kö i en högre växel och verkligen börja satsa! För det behövs verkligen om jag ska komma in på den linje jag vill sen..

Men men, igår var det fullt upp. Jag har även köpt en underbar sak, som jag kan visa er imorgon!!!!!!♥♥ Jag tränade dansen, träna på olika prov, som det gått både bra och lite mindre bra på. Men allt helt okej ändå. Sen idag har jag haft fullt upp sen kvart över sex imorse. Så, jaa jag är rätt trött nu. Kom hem från skolan kvart över tre, och hade en liten lugn stund innan jag och Denice stack iväg igen vid kvart i fem, för då var det dags att hjälpa till på ett små-barns-disco! Hahahahha vi hade gjort en dans (bakdansare) till låten Manboy, och Johan va Eric Saade. Ojojoj det vart lyckat kan jag säga! Vilken jubel, haha jaa dom små liven är bra roliga dom! :)
Men nu iallafall är jag heeeeelt slut efter en vecka som har gått i raket fart, inte haft en endaste lugn stund. Så imorgon blir jag troligtvis bara hemma och tar igen allt, min mormor har även blivit sjuk, så kanske måste vi åka till sjukhuset och hälsa på henne, eller så blir det på söndag. Och sen på måndag börjar min prao!! :) Ska bli super kul, och då slutar jag runt tre, och har då inga läxor, så då kanske det blir mer bloggning, jag hoppas på det! Men som jag sa tidigare & sagt 100 gånger tidigare, skolan måste få gå före allt. Vännerna också. Men nu vart det onödigt långt. Vi hörs imorgon istället. Godnatti gotti sov. :)♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0