23.13 - pussinussi mina sötisar♥

Nu kommer KP bli stolt som en tupp, jag har gjort all matte som innebär två kap. + ett "prov" fast inte prov men ni hajjar. ;) Så nu är jag ikapp alla andra, och det känns underbart! :D Nu har jag bara engelskan, fysiken & svenskan kvar! :) Tänkte bara ta mig något att äta (igen?!) och sen borsta gaddisarna och sen lägga mig och börja läsa. :) Så får vi höras imorgon när jag vaknar istället. Ha en "fin" natt. Och sov så super gött! Puss vi hörs imorgon! :)♥

Denna bok är jag tvungen att läsa på svenskan, har sett filmen, men min lärare sa att denna bok är 6ggr så bättre än filmen, och att inte ens hälften va med i filmen, och jag tycker inte att filmen va så speciellt bra, så jag ger den en chans! 416 sidor bara...... Men men..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0