12.23 - lyckad kväll :)

Det blev en väldigt lyckad kväll igår! Fint väder, bra sällskap, god mat, otroligt mycket skratt, fotboll & ja jag skulle kunna fortsätta ännu längre men jag orkar inte! ;) Det hela slutade med att vi somnade på Ebbas säng alla tre framför Alvin och gänget 2. Vi va helt slut alla tre. Och man va ju fett pepp på att cykla hem sen vid kvart över tolv. Eller inte. Men en bra kväll fick vi iallafall! :)

Idag ska jag inte bada nå, vädret är inget vidare och jag har redan vart sjuk 2 ggr den här månaden så jag vill inte bli igen, vi väntar tills det blir sol istället! Men klockan fyra ska jag iallafall och kolla på Brage-Degerfors. Dirket efter matchen åker jag hem till våra vänner för middag och sånt. Stannar där tills sent ikväll. Så bloggningen blir väl inte speciellt mycket idag heller, kanske om ni har tur får ni någon mobilbloggsinlägg! Haha, men så länge jag är hemma kan jag uppdatera er! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0