21.53 - bra helg!

Fredag imorgon och jag är fett pepp! Ska hem till Ebba och grilla imorgon kväll, det blir jag, Ebba & Putte som är bestämda. Men vi blir förmodligen fler! :) Det ska bli så sjukt kul! Sen på lördag så ska vi åka och bada för första gången, jag och min man + Putte, efter det åker vi hem och duschar, sen åker vi och kollar på Brage! Efter det kanske det blir ut igen, eller så följer jag med mamma och pappa på middag hos våra vänner. Söndagen blir en riktig slappdag, (tror jag) eller så om det är tjusigt väder kanske det blir en glass eller så. :)
En riktigt bra helg med andra ord! ♥

Nu ska jag gå och borsta tänderna, sen ska jag lägga mig och kolla lite matte tal som är lite kluriga, jag ska fanemig fixa ett VG. Sen ska jag sova så jag är pigg till imorgon! Ha en bra fredag, jag säger det redan nu, eftersom jag antar att det inte blir mycket uppdateringar imorgon, men något ska jag hinna med iallafall! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0