14.00 - jag vill ha ny dator!!

(tidsinställt inlägg)

Jag har länge varit sugen på en ny bärbar dator. Jag har en stationär dator (som förtillfället har virus) men hur praktiskt är det egentligen? Inom 2 år (ungefär) kommer jag att flytta till en lägenhet, och då kommer det inte få plats. Sen har jag en bärbar dator också (som jag använder nu) men den är så sjukt dålig, gammal, seg, ja jag skulle kunna fortsätta i 100 år.
Men eftersom jag bara är 15 bast har jag inte direkt någon inkomst. Hehe så jag har tänkt spara ihop till en själv, vilket skulle typ ta 1000 år för mig. (Haha är inte så bra på att spara)
Men nu har jag sett den nya Mac Air. Den verkar ju så sjukt smidig, och är det bara jag som tycker dom är sjukt snygga?! Haha så jag kikade in på Elgiganten, men sen såg jag priset 15 000 jävla kronor. Fyfan va dyrt! Hehe jag får nog nöja mig med en minidator..... (haha det är typ de sista jag skulle köpa, mamma och pappa har en sån, typ den sämsta dator jag någonsin har använt, + jag som ser dåligt kan knappt se texten!)
Jag får väl fortsätta drömma..... ;)

Kommentarer
Postat av: sanna sundström

men amanda, måste du ha den dyraste av alla datorer då?, varför inte köpa en för 4000 5000? lika bra :)

2010-11-06 @ 14:56:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0