21.52 - natti natti

Jag har tyvärr inte pluggat så mycket som jag hade velat hinna med.. Eftersom att jag såklart somnade.. Så imorgon blir det riktig hårdpluggning från det att jag kommer hem från skolan tills att jag gå och lägger mig. (Hehe jag vet att det inte kommer gå, men man kan ju önska iallafall!)
Just nu tittar jag på Svenska Hollywood fruar. Men snart är det pensionärsjävlar, efter det ska jag sova. Ögonen svider för att jag är så trött! Imorgon har jag sovmorgon till nio vilket känns obeskrivligt skönt! Kort dag med helt okej lektioner också. Fint de! Jag hoppas jag hinner skriva något imorgon, tills dess får ni ha en finfin tisdag, och sov gotttttt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0