23.03 - helt slut och bowlingklot under fötterna

Jag är helt jävla totalt slut i mina fötter. Jag har gått i mina converse i tio timmar idag, men haft dom på mig i cirkus 15 jävla timmar. Just nu känns det som jag har bowlingklot under fötterna. Det gör så jävla ont!!!
Har iallafall haft en jätte bra dag! Trots att jag vaknade klockan fem imorse och va pigg. Så jag är gaaaanska trött nu! Ska hoppa in i duschen och sen lägga mig och sova. Fyfan va skönt det ska bli!
Har hittat en massa fina saker idag, men jag orkar inte visa något nu. Ledsen att det blivit lite bloggning idag, men ibland måste man få göra andra saker! Hoppas iallafall att ni haft en fin torsdag, så hörs vi mer imorgon! Puss godnatt sov gooottt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0