12.07 - biffa igen

Om lite mindre än en timme ska jag ha packat väskan, fått på mig träningskläder, ätit frukost och gjort mig i ordning. Jag ligger alltså fortfarande i sängen.. Så har lite bråttom nu, morgonen är inte min starka sida på dagen, min kropp reagerar ungefär en halvtimme senare jämfört med på kvällarna. Hehe.
Jag har alltså lyckats tvinga med mig min fina vän Emma till gymmet idag! Haha, så jag ska snart åka och kötta med Ebba, Emma och Erica!:D Värsta E ligan och så kommer jag med A! Hahah Caaaare.
Mot kvällen kanske jag ska vara med mina tjejer, inget bestämt än, men vi får se helt enkelt! Har ganska mycket plugg jag måste få undan också. Jaja det visar sig!
Nej men hörni, nu ska jag åka och bli biff först. Vi hörs någon gång. Ha en fin fredag alla fina underbara människor, och ta väl hand om er! :D

Ps. Min dator är fortfarande inte frisk, jag jobbar på det! Och jag hoppas att inom den närmsta veckan vara tillbaka i den normala bloggningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0