15.39 - Fredag och Egoboost!

Hej!
Idag är det fredag, och det innebär HELG och bara 1,5 veckor kvar tills höstlovet är här!! Ska bli så jädra skönt! Den här helgen kommer att bli en riktig familje helg. Ikväll ska pappa bort, då ska jag, mamma och mina bröder köpa pizza och titta på Idol å lite så. Imorgon ska vi åka på teater eller något sånt. Sound of music ska vi iallafall på, för mina kusiners mamma är med och spelar! Så det ska bli kul faktiskt. På söndag vet jag inte alls vad jag ska göra. Det visar sig helt enkelt!

Men idag fick jag låna Egoboost av Sofia! Så tänkte faktiskt börja läsa den. Har hört att den ska vara ganska bra, så det ska bli riktigt kul att läsa. Och för er som inte vet det så är det Blondinbella som har skrivit en bok om självkänsla för unga. Så det ska bli kul och se vad som står i den! Hihi ska nog börja redan nu, vi hörs lite senare fina ni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0