21.24 - fan

Det lutar åt att jag är hemma imorgon. Känns som jag har feber, hostar som en jävla kråka och hör nästan ingenting heller. Fan! Hur ska det här gå om jag kommer bli sjuk hela tiden? Helst ska jag senast vara frisk så jag kan gå till skolan på torsdag, men absolut senast på fredag, då har jag prov och jag vill inte skjuta upp det! Om jag inte hinner bli frisk tänker jag åka dit och göra provet iallafall.
Men sömn är ju himla bra om man ska bli frisk, så tänkte lägga mig och läsa lite och sen sova faktiskt. Tänker gå upp imorgon och känna efter iallafall. Men som det känns nu blir jag hemma, och då bloggar jag väl så fort jag vaknar. Sov gott så hörs vi imorgon!

Kommentarer
Postat av: Sandra - I Min Rosa Bubbla

Det är bra, är lite trött bara :P

Vad har du för dig nu då? :)

2010-10-06 @ 10:53:30
URL: http://sandraorrebro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0