12.50 - ha en fin lördaaag

Tjenare! Ledsen för dålig bloggning igår, men det kommer bli lika idag. Tyvärr! Om ca 20 minuter ska min bror skjutsa mig in till Kupolen för att fixa lite saker. Efter det ska jag åka till min farmor med packningen. Ska sova där inatt. Ska bli skönt, haha! Igår sprang jag och kollade ungefär 10 gånger att dörren va låst. He he jaa jag är ganska mörkrädd. Jag hatar att vara ensam hemma på kvällarna. Men det är ändå så jävla skönt!
Iallafall, så nu måste jag packa ner det sista. Tar nog med mig minidatorn hem till farmor, så det kan bli något inlägg inatt när jag kommer hem, om jag orkar vill säga. Annars bloggar jag imorgon. Byxorna får också vänta. Tiden finns inte. He he men ni kan få ett litet smakprov vad jag ska traska runt i ikväll på käraste Hoffmaestro. Jag kan fan inte fatta att vi ska se dom ikväll igen. Det här ska bli äckligt bra!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0