16.50 - älskar måndagar, dom är så fina och underbara(L)(L)

Hej! Äntligen är den här jävla cp-måndagen slut och jag har precis varit hos sjukgymnasten som faktiskt gick oväntat bra! Nu ska jag prova en "ny metod" för att få ordning på den där satans ryggen och nacken. Nu när fotbollen tar slut, ska jag börja springa tre gånger i veckan, + sträcka varje kväll och tejpa axlarna sånt som jag gjorde tidigare. Sen ska jag dit om en månad igen, och får jag inte bort det ska jag prova på akupunktur. Jag hade tre olika val att välja mellan, och det va akupunktur, träna och sen gå nån jävla kurs. Så jag valde träning, känner att det är mer min grej.:P Eftersom jag har total fobi för sprutor och nålar.
Jaja nog snackat om de. Nu ska jag sätta mig och skriva lite på min uppsats i 40 minuter (längre får jag inte sitta för ryggen) sen ska jag kolla på ett avsnitt oc, sen måste jag käka och sen är det nog dags att dra upp till Vallen! Skriver lite senare för nu måste jag börja skriva på uppsatsen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0