17.54 - VÄRME!

Nu är jag äntligen hemma och inne i värmen! Haha det har inte riktigt vart min dag idag känner jag.. Det hela började med att vi nästan sprang till bussen, men den har tydligen precis gått när vi kom fram, och vanligtvis går den ju var 20min, men idag går den ju såklart bara en gång i timmen! Så vi fick vänta i en hel jävla timme ute i kylan, men efter ett tag kom vi till kupolen iallafall. Och där va det ungefär jag och Hanna och en miljon 70-åringar. Haha! Sen skulle vi hem så gick det ingen buss, så vi fick gå till stan och vänta där i ett tag, sen kom bussen, men då åkte vi till Coop istället, sen fick vi gå från Coop och hem. Haha trodde jag skulle frysa ihjäl innan jag va hemma!
Men nu är jag iallafall hemma och nu ropar mamma precis att maten är klar, så ska gå och käka nu sen ska jag lägga mig och skriva lite på min novell, och självklart blogga! Hihi vi hörs om ett tag!
Så här kallt tyckte Hanna att de va, och det vare faktiskt! Hahah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0