12.21 - ändrade planer

Godmorgon!

Planerna för igår var att jag skulle till min syster, men det fick bli idag istället. Då tänkte jag bara vara hemma och skriva klart hkk och tekniken. Men ack då. Hanna frågade om jag skulle med till Shell och köpa kontantkort men det hela slutade att vi satt på nån jävla fest i stan.. Haha

Vart inte så sent ändå. Men kom i säng sent. Så var väl sådär lagomt trött när jag vaknade imorse.. (klockan tjugo i tolv)

Nu skiner solen ute iallafall och jag tänkte ta och stoppa i mig lite frukost och gå ut och lägga mig en stund. Hoppas bara att det är varmt idag..

Igår efter att vi vart på Shell och innan vi drog in till stan gick vi ner till älven och chillde på en brygga. Det var kanon mysigt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0