20.54 - jag följer min magkänsla.

"Du ångrar dig oftare för något du inte gjorde, än saker du faktiskt gjorde"

Detta är en mening jag försöker prenta in i mitt huvud var eviga dag. Jag har gjort det misstaget så jäkla många gånger. Detta år ska jag göra sakerna, och sedan inte ångra det. För det är mer troligt att du ångrar att du inte gjorde det, så är det iallafall för mig.

Jag har länge velat mellan att söka ett jobb. Jobbet är fotbollsskoleledare. (det är det enda jobbet jag kan få eftersom inte inte hinner fylla 16 innan sommaren) Jag skulle nog tycka att det var ett skitkul jobb, MEN det är samma vecka som p&l. Det är det som det hänger på... Kommer jag verkligen orka?

Min magkänsla säger JA GÖR DET. Samtidigt som mitt huvud säger, nejnejnej du kommer inte orka! Men nej, nu trotsar jag min hjärna och går efter magkänslan, och jag ska fan göra det. (om jag nu får det jobbet..) Det kommer vara så jäkla värt när pengarna sedan ligger där i min hand. Och det är ju faktiskt bara 9-15.  Sen tänker jag såhär, jag vet inte men det kanske sista året jag ens spelar fotboll, vad vet jag? Och då tar jag chansen nu medans jag fortfarande har den, jag kanske inte får den nästa år.. Jag får bo på campingen och festa på festivalen på eftermiddagen och natten. Gå direkt till jobbet osv. hehe.. Nu följer jag min magkänsla, så får vi se vart det hela slutar när jag är klar.. Jag tror mer att jag skulle ångra mig att jag inte gjorde det..

En bild från förra året. Den roligaste veckan i mitt liv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0