lugn helg med finaste vännerna

Är nu äntligen hemma.... Hehe! Var och firade världens bästa farmor som fyllt 70 år igår. Åt middag med släkten och pratade strunt! Himla trevligt! Runt åtta snåret kom Ule, Joel och Dempa och hämtade upp mig och sen drog vi och hämtade Emma. Efter mycket om och men övertalade grabbarna oss att åka Det Spökar i Borlänge, så det gjorde vi. Helt ärligt trodde jag det skulle vara läskigare. Men handen på hjärtat lyssnade jag inte sådär jättemycket, vågade inte kolla så mycket heller. Haha!

Efter det åkte vi spontant hem till Joel, kollade på Cops, åt mat och sedan somnade vi tre stycken i Joel förbannat hårda bäddsoffa. Har äckligt ont i ryggen idag ska jag säga er. Men det var det värt, har haft en lugn helg och det behövdes mer än någonsin. Lugn helg med fina vänner är typ det skönaste som finns.

Har dock sovit som en kratta inatt så ska ta och käka lite, slå på en film och chilla lite i soffan. Det bästa med lugna helger är att man känner sig så förbannat utvilad och redo för en ny vecka. Snart jullov. Nu kör vi det sista! Åh vad livet leker!!

Även om jag kan sakna sommaren rätt mycket ibland, så kan jag inte låta bli att verkligen älska alla mysiga ljus och ljusstakar och när man ser snön glittra utanför. Det är julkänslor som är svåra att slå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0