träningsvärk uta bara helvete

Satan i gatan vilken jävla helvetes träningsvärk jag har. Det är helt galet. Haha! Kan knappt röra mig......... Men det är skönt att vara igång igen. Ska försöka hinna med att träna minst en gång till i veckan.

Har sovit som en kratta dom två senaste nätterna. Vet inte varför. Dock var det äckligt skönt igår att ta en lång skön dusch, tvätta bort mitt smink som jag haft hela lördagen och hela söndagen och sen lägga mig helt slut efter några timmar på gymmet i en nybäddad säng. Sen sov jag som en kratta, men det var ju en annan femma.
Hade iallafall en äckligt rolig dag på karaktären. Jag klev i en hel klutt med senapssås....... Säger väl en hel del. Imorgon har vi julbord med alla ettor, och när jag kommer hem måste jag faktiskt renskriva min inlämningsuppgift och börja på två bokrecensioner.

Nu ska jag iallafall ta en dusch och sen hoppa i säng. Puss på er!

På torsdag kör vi Hagafest!! Tagga!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0