usch fyfan

Fyfan är väl ett väldigt bra ord som kan beskriva dom senaste dagarna. Värsta snehelgen någonsin kan jag säga.

I veckan så gjorde jag mina sista skoluppgifter, i onsdags umgicks jag med Emma, käkade pizza och bussluffade runt i Borlänges alla hörn, och i torsdags fick Hushagen först finbesök av finaste Ems.
Senare var det Hagafest, dock varade den tyvärr inte så länge för min del. Vart först förkrök med finaste vännerna hos Jim och sen en halvtimma på Flamingo innan jag drog hem och sov. I fredags var den värsta dagen jag varit med om typ. Mer behöver jag inte säga. Och lördags övningskörde jag, jag bakade lussekatter, var med mamma en sväng till Kupolen, åt god mat, klädde julgranen och sedan chillade i Malins soffa innan jag, Malin och Andreas åkte lite epa. Sen slocknade jag som en stock i soffan när jag kom hem.

Idag har jag sovit, ätit, varit på Kupolen med hela min familj, ätit lite mer, och om 1,5 h ska jag och Niklas iväg och köra hårt på gymmet.
Och för er som inte fattat det, jag lägger ner den där 19-dagars saken några dagar till, behöver chilla lite, är lite mycket som är i mitt huvud just nu. Kör igång så fort jag har ork!

Kan säga som så att det blir inge soltorg för mig. Jävla skitfanarsle. Är huvudet dumt får kroppen lida. Hej så länge



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0