läget???? jag chillar väl

Det har vart en väldigt mysig och skön dag. Jag la mig ute och åt lite frukost, och strax efter ett tog jag och min käre bror en promenad. Himla skönt i detta kanonväder!! Sen när vi kom hem igen la jag mig ytterligare ute i solen, och nyss lagade jag och min bror lite middag som smakade utmärkt! (Dock fick jag ta hand om ALL disk, eftersom han den klanten har brytit armen.....)

Nu hade jag iallafall tänkt och hoppa in och ta en dusch. Sen får vi se vad som händer. Inga planer än, men tänker nog smida några med Emma Pemma. Ebba den fisen är ju fortfarande i stugan. (KOM HEM DITT PULVER)

(hej korvfingrar) Snart får jag en "ny" mobil!!!!!!!!!:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0