12.00 - häng med Ebbis idag!

Gooodmorgon!

Idag är det onsdag, och jag är ledig. Somnade som en stock i soffan igår ganska tidigt. Vaknade sedan tjugo i tio och kände mig ganska pigg, men måste ha somnat om igen, vaknade för tjugo minuter sen. Så nu sitter jag i soffan och har precis slängt i mig lite frukost.

Nu ska jag gå och göra mig i ordning. Om ca en timme ska jag åka med pappa till Kupolen, och där ska jag möta upp Ebbis. Kolla lite i affärer och kanske käka en glass. Planerna var att äta i solen, men den försvann tydligen, hoppas den hittar tillbaka!:)

En bild från i våras när jag, Ebba och Putte var i Stockholm, gick på stan och Grönan, vi hade skit kul! Saknar dom dagarna!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0