14.04 - home sweet home

Nu är jag hemma från Örebro igen. Igårkväll bröt min förkylning ut, så nu är jag sådär äckligt jävla förkyld igen.. Kult!! Bara femte gången det här året, men annars, jo men så att jag är aldrig sjuk..

Ska iallafall inte deppa denna söndag, är ju ledig imorgon!! Ska börja skruva ihop mitt nya bord jag köpte på IKEA i fredags, sen ska jag väl kanske visa er vad jag köpte i helgen, och sen jaa, då blir mat, big brother, film och sen sova. Skönt med söndag, trots allt..

Bara jag som tycker att desto fler gånger man lyssnar på den här låten, att den är ganska chill ändå? Jag gillar refrängen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0