14.19 - söndag söndag

Hej! (haha tänkte skriva godmorgon, men när jag såg att klockan var två ändrade jag mig...)

Idag är det söndag igen.. Kommer ni ihåg att man ställde om klockan inatt? Nu går vi in i sommartid, vilket innebär att vi får sova en timme mindre. Hade hellre haft en timme!;-) Men att vi går in i sommartid betyder ju att vi tar oss ännu ett steg närmare sommar, visst?

Nej, vad ska man göra idag då?? Skulle haft träning imorse, men eftersom jag fortfarande inte är riktigt bra skippade jag den.. Vill inte riskera något. Men imorgon ska jag nog testa. Ska teste köra lite gym idag, men ska ta det väldigt lugnt. Känna hur det känns. Sist jag tränade fotboll fick jag ont i bröstet, men jag borde ju ha blivit lite bättre nu iaf.

Undra bara vad man ska göra idag då..? Något som inte är så ansträngande iallafall. He he.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0