15.40 - gött


Hej! Har ni haft en bra dag? Min har varit helt okej. Kom ganska nyss hem, det är väl kanske inte sådär jättekul en fredag.. Men men nu är det helg iallafall!

Jag måste bara berätta vilket knäppt väder vi har, denna bild tog jag imorse, någon timma senare typ vräkte det ner hagel/snö. Men nu är det borta igen och solen skiner. Men bara solen kommer fram igen går det väl. Grejen är den att just nu blåser det som jag vet inte vad. Det är väldigt kallt också.. Fan, vårvärme kom nu!!!

Hursomhelst, nu ska jag ta en powernap, plocka ur diskmaskinen, äta och... va mer skulle jag göra?! Jaja innan Julia kommer. Sen ska vi träffa Jonas och ja, vad vi ska göra får vi se. Kul blir det iallafall! :)

Förövrigt vill jag bara dela med mig av min glädje att jag fick MVG som slutbetyg på biologin!!! Jag är så jäävla äckligt glad för det! Min magkänsla sa att jag inte skulle få det, men se där, även den kan ha fel ibland!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0