18.04 - soffhäng

Nu har jag gjort klart efterrätten tills ikväll. Och jag måste säga att jag blev som ett litet barn som äntligen fått sitt lördagsgodis när jag smakade på den vita chokladmoussen! Satan så god den är! Helt amazing.

Förövrigt har jag spenderat dagen i soffan framför Gossip Girl iklädd träningstights och en hur mysig kofta som helst, varvat med soffan ute i vardasrummet med min farmor och lite fika. Nu ska jag iallafall återta soffan i mitt rum och kolla på ytterligare något avsnitt Gossip Girl innan det blir middag. Hör av mig senare hur kvällen blir.. Har ni något tips vad jag kan blogga om så står jag öppen för förslag!

Längar tills man kan gå ut såhär!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0