18.47 - trötter

Vårvädret fortsätter, och vattnet nästan forsar ner efter vägarna. Jag hoppas verkligen att detta håller i sig. Det skulle vara så himla skönt!

Imorse när jag klev utanför dörren blev man helt paff när det var så varmt och skönt ute! Det hela fortsatte med att vi faktiskt kunde sitta ute några minuter på en rast. Men det blåser hemskt mycket! Nästan storm ute.. Det är lite tråkigt. Så sedan jag kom hem har jag bara legat i soffan och halvsovit. Fick väldigt lite sömn inatt, så det var ganska skönt. Jag är ju ledig imorgon så jag behöver inte bry mig om något plugg idag, vilket är kanon skönt!

Nu ska jag fortsätta kolla på film i en timme, sen är det halv åtta hos mig, och såklart Big Brother senare ikväll.:P

Starka vårkänslor håller i sig, och låt det vara så!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0