18.56 - skön dag!


Tog en sväng förbi farmor på hemvägen från Kupolen! Vi fikade, åt och spelade SkippBo. Men efter att jag vunnit en gång och förlorat två gav jag upp och gick hem.. Hihi!

Jag och Ebba hade iallafall en trevlig stund idag, hittade ev. ett par skor jag ska ha på balen. Ska kolla lite till, annars blir det dom. Efter det så gick vi till BK, Ebbis köpte glass och jag en Shake. Satt och pratade en bra stund om fina minnen och en massa killsnack. Haha! Sen fortsatte vi våran promenad hem. Skön dag! Synd bara att det har blivit dåligt väder igen, men som plåster på såren regnar det istället för snöar. Det är ett stort +!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0