19.13 - solig dag!

Men hallå!

Hur mår ni??♥ Jag har haft en ganska skön dag. Börja nio och sluta typ 20 över 11. Bara legat och solat typ. Skulle ju åka pulka idag, men det blev bara fyra åk. Sen gjorde Fia illa sig och efter det blev det inge mer åka. Men men, en dag i solen istället för skola tackar man inte nej till.

Nyss kom jag iallafall hem från min syster. Så nu ska jag strax krypa ner i soffan och kolla på Halv åtta hos mig. Men först måsta jag äta lite.

Btw, såg ni Big Brother igår?? Haha jag satt och gapskrattade för mig själv. Jag tyckte lätt att det var det roligaste avsnittet hittills! Haha jag säger bara Gurkan♥ Kommer han bli nominerad kommer jag slänga in en eller två röster. Sitter han i final kommer jag slänga in 5 röster. GURKAN SKA VINNA!!!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0