20.52 - skola imorgon igen...

Det gick väl sådär med pluggandet.. Just nu tar jag det lugnt i soffan framför Familjen annorlunda. När det är slut ska jag ta mig en snabb dusch och sen titta på En unge i minuten samtidigt som min bror ska förhöra mig lite. Klockan 22 är det Big Brother, som man bara inte får missa!! Har hört lite att hunken och Annie har kommit varandra lite närmre.. WTF????

Hur som helst, imorgon ska jag försöka ta mig till skolan. Ska ha ett prov och sen slutar jag kvart i två. Efter det ska jag hem och bara ta det lugnt och bli frisk.. Men nu börjar det igen, så vi hörs imorgon. Ha det bra, och sov gott!♥

Ni tittar väl på Big Brother?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0