21.22 - den senaste tiden

Hejhej!

Imorse när jag hade tagit mig upp och skulle skriva ett inlägg kom jag inte in på blogg.se. Jag vet inte vad det var för fel, men så var det. Men efter det har dagen rullat på i sjuhundra ungefär..

Jag vaknade av ett sms från min mamma, men trött som en apa tog jag mig från sängen till soffan. Sisådär 3 meter. Där låg jag i några timmar innan jag orkade mig upp för att klä på mig. Sen satte jag igång med biologi-skiten.. Är inte helt klar, men tänkte göra det sista nu, så det är klart sen! På kvällen kom min mormor och jag bakade blåbärspaj och så fick vi godis. Förövrigt har jag setat och laddat ner massa appar till min nya telefon som jag är äckligt nöjd med. ÄLSKA TOUCH!! Jaa det var väl ungefär min dag.. Kult..

Igår slocknade jag i soffan tio minuter efter att jag kom hem, vid halv fyra hämtade jag mobilen och efter det var jag fast.. Vid 22 tittade jag som vanligt på Sore Bror och vid 23 duschade jag och vid 00 sov jag som en stock med en jävla huvudvärk.. Ja, det var väl mina två dagar..

Jag bjuder på en aaaaaaaaas snygg bild från min nya mobil!!!! Fast ne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0