22.08 - sov gott!

Nu är klockan tio, vilket innebär att det är dags att stänga av datorn. Ska titta på BB nu, och sen ska jag sova. Imorgon är det torsdag igen... Jäklar vad veckorna springer iväg! Bara fyra veckor till påsklovet, och efter det är det fem veckor, sen har jag gått klart grundskolan. Det känns fantastiskt!

Men än har jag några fruktansvärt hemska veckor framför mig.. Tills på fredag har jag so och svenska "prov", imorgon har jag tyskaglosor.. Nästa vecka har jag två nationella som jag vet nu.. Och ja så fortsätter det. Men vi tar en dag i taget. Nu säger jag iallafall godnatt och sov gott!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0