22.53 - starkare för var dag som går.

Visst är det kul när man tränar och verkligen känner hur man blir starkare och klarar av mer och mer? Idag tog jag nytt rekord i bänkpress. Andra gången någonsin jag kör det och är redan uppe i 42,5kg. Det tycker jag är ganska bra för att vara tjej.

Nu ska jag iallafall gå och ta en dusch. Sen ska jag återta soffan och kolla ännu mera Gossip Girl. Nu ska jag börja på säsong 2. Man blir som beroende!
Imorgon är det måndag och jag är ledig. Ska ta mig en sovmorgon, och sen har jag en fet hög med plugg att ta itu med. Men känner mig ändå inte speciellt deppig för det. Det är ju trots allt snart sommar..
På kvällen ska jag på ett möte och direkt efter det har jag träning igen.

Sov gott mina fina bloggläsare!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Amanda Sten, 19 år och kommer ifrån Dalarna. Tog studenten sommaren 2014 och jobbar nu som bartender, men söker heltidsjobb och letar lägenhet tillsammans med min pojkvän. I min blogg får ni följa mig i min vardag gällande jobb, tankar, vardagssysslor etc. Skriver när jag har lust, som en dagbok för mig själv men också för dem som vill läsa om en helt vanlig tjej. Kul att just du hittat hit! Kram.

RSS 2.0